fbpx

Onze reispakketten voor augustus 2024

Calle Package

€950

/ p.p

Casa Package

Meest gekozen

€1250

/ p.p

Casa Solo Package

€1400

/ p.p

Onze excursies

Voor wie:

Deze reis is voor volwassenen van alle leeftijden en alle dansniveaus. Je hoeft geen cursist van Cubanía te zijn om met ons mee te gaan. Ook hoef je helemaal geen danservaring te hebben. De cubaanse dansdocenten brengen je met liefde de basispassen bij. Je hoeft niet in te schrijven met danspartner en je kunt ook gerust zonder reisgenoot mee.

Solo reiziger:

Het is geen enkel probleem om alleen, zonder reispartner, met ons mee te gaan. Sowieso krijgt iedereen een cubaanse danspartner, dus het maakt niet uit of je in Nederland een vaste danspartner hebt of niet. 

Inschrijven en betalen:
Inschrijven voor alle drie de pakketen is mogelijk tot en met 9 juli 2024. Voor alle drie de pakketen geldt dat de aanbetaling uiterlijk 9 juli 2024 voldaan moet zijn. Het resterende bedrag betaal je contant aan ons tijdens de briefing na aankomst in Habana. Na je online inschrijving ontvang je automatisch een standaard e-mail ter bevestiging van je registratie. Zodra je betaling is ontvangen, ontvang je automatisch een standaard bevestiging van ontvangst van je betaling per e-mail. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op. Op een later tijdstip ontvang je per e-mail de definitieve bevestiging en aanvullende informatie (pdf).

De reis gaat zeker door! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan bovenstaande informatie. De informatie kan tussentijds wijzigen en is onder voorbehoud van eventuele schrijffouten.

Waar zul je verblijven?

Alleen de lessen volgen of alleen een deel van de reis mee?

Wil je niet het hele danspakket volgen, maar bijvoorbeeld alleen lessen bij ons volgen of mee met de excursies? Of wil je alleen een deel van de reis mee omdat je bijvoorbeeld later komt? Neem dan contact met ons op om je precieze wensen te bespreken, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scroll naar boven