fbpx

Algemene Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60300396. De algemene voorwaarden zijn hier te downloaden (opent in een nieuw venster). Voor de dansreis 2024 zijn bovendien de onderstaande voorwaarden van toepassing.

 • Inschrijven:
  Inschrijving is definitief zodra de aanbetaling van €350 is ontvangen in het geval van een 2-persoonskamer, of €500 in het geval van een 1-persoonskamer. Het resterende bedrag  dient contant te worden voldaan in euro’s aan de organisatie tijdens de briefing na aankomst in Habana op 9 augustus 2024.

 • Annuleren:
  Annuleren kan kosteloos uiterlijk 9 juni 2024. Eventuele ontvangen bedragen worden teruggestort. Bij annulering tussen 9 juni en 9 juli is 50% van de totale reissom verschuldigd. Bij annulering tussen 9 juli en 9 augustus is 100% van de totale reissom verschuldigd.
 • Reizen:
  Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor een geldige toeristenkaart, een geldig paspoort dat ten minste 6 maanden geldig is na vertrek en een goede reis- en annuleringsverzekering met werelddekking. Controleer bij je verzekeringsmaatschappij of het gehele arrangement ook onder je annuleringsverzekering valt, aangezien je reis uit losse delen bestaat (vlucht, dansarrangement). Bovendien ben je verplicht om een ziektekosten- of reisverzekering te hebben met dekking voor medische kosten bij een door Cuba erkende verzekeraar. Je moet dit kunnen aantonen bij aankomst op het vliegveld.
 • Klachten en calamiteiten:
  Bij calamiteiten of bij klachten over de reis en/of de uitvoering van de overeenkomst zullen wij proberen een passende oplossing te vinden. Zorg er voor dat je je calamiteit of klacht direct kenbaar maakt aan de organisatie ter plekke. Als je niet tevreden bent met de geboden hulp of oplossing maak dit dan direct kenbaar aan de organisatie ter plekke en eveneens schriftelijk binnen 1 week na de uitvoering van de geboden oplossing. Voor klachten en calamiteiten met betrekking tot de vliegreis dien je contact op te nemen met de vliegtuigmaatschappij. 

VZR Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Cubania Nederland gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van Cubania Nederland niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

De garantieregeling VZR Garant is geldig voor al onze reispakketten. 

———————————— 

De reis gaat zeker door! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan bovenstaande informatie. De informatie kan tussentijds wijzigen en is onder voorbehoud van eventuele schrijffouten.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
0
Scroll naar boven